U bent hier

Whiskyclub Friends of the Quaich uit Laarne verkozen tot Whiskyclub van het jaar!

The Belgium Whisky Awards

Tijdens het tiende International Malt Whisky Festival dat dit weekend doorging in het ICC Gent viel Whiskyclub Friends of the Quaich de eer te beurt om de gegeerde trofee Whiskyclub van het jaar in ontvangst te mogen nemen.

Laarnenaar Alain Verspecht: "We zagen de voorbije jaren een stijgende interesse in whisky met als rechtstreeks gevolg een groei van het aantal whiskyclubs. Ons doel was om ook een plaatsje te verwerven in het whiskylandschap. De trofee van Whiskyclub van het jaar is in die zin een geweldige blijk van appreciatie voor hetgeen we de voorbije jaren hebben gerealiseerd. We zijn én blijven een club met een lage instapdrempel en schuwen snobisme, kortom een club voor u en mij die vriendschap hoog in het vaandel draagt!"

Als aanwezige op Whisky Tastings of andere Whisky Events van de 'Friends' kan u kennismaken met een variëteit aan whisky uit diverse landen en regio's, single malt of verfijnde blends.

Vanuit de club kan net dat ietsje meer dat anders als eenzame whisky genieter helaas niet haalbaar is. Want laat ons eerlijk zijn, whisky kopen is een leuke maar vrij dure hobby...

Meer weten?

Bezoek de website www.friendsofthequaich.com ! U kan er zowel informatie vinden over whisky ( nieuws, geschiedenis, productieproces, proeven, aromawiel,weetjes, beroemde uitspraken, tasting notes, enz.) als info over de Friends of the Quaich.

 

Copywright (c) 2016 by Friends of the Quaich